جمعه , 25 جولای 2014
جدیدترین مطالب

سنگدان و جگر مرغ حاوی منابع زیادی از پروتئین هستند

یک کارشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: سنگدان و جگر مرغ حاوی مقادیر بالایی از پروتئین هستند.

فرح روشن پور در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، اظهار داشت: اساسا یکی از خصوصیات گوشت های احشایی مثل سنگدان و جگر این است که دارای پروتئین هستند و می توان از آنها به عنوان منابع تامین کننده این ماده غذایی مهم استفاده کرد.

روشن پور در ادامه تصریح کرد: جگر مرغ علاوه بر این که دارای حجم بالایی از پروتئین است، همچنین در روند خونسازی نقش مهمی ایفا می کند.

وی گفت: سنگدان مرغ هم حاوی مقادیری بالا از پروتئین است و از سوی دیگر دارای آنزیمهایی است که سنگهای کلیوی را می شکند و در واقع از خواص درمانی برخوردار است.

روشن پور خاطرنشان کرد: البته اگر در پرورش مرغ ها از مواد هورمونی استفاده شود نه تنها مصرف جگر سودی ندارد بلکه بسیار مضر هم خواهد بود.

وی تاکید کرد: هورمون به عنوان یک ماده مضر ممکن است در جگر مرغ تجمع پیدا کند و مصرف آن را برای افراد مضر سازد.

isna

۲ نظر

  1. I just want to say I am all new to blogs and absolutely enjoyed your web-site. Probably I’m want to bookmark your blog post . You definitely have exceptional posts. Many thanks for sharing your web site.

  2. I just want to say I am newbie to blogging and site-building and actually liked this web-site. Most likely I’m want to bookmark your blog post . You actually come with exceptional stories. Thanks for sharing your website.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top